Nieuwsberichten

Lekker druk,maar niet stil gezeten!
zondag, 27 september 2015

Omdat ik het onwijs druk heb gehad de afgelopen tijd en mijn website zelf beheer zijn er weinig updates geweest op de website. Maar dat wilt niet zeggen dat ik stil heb gezeten!

Wij hebben een zeer succesvol zomer seizoen achter de rug. Vooral met Cartier, heb ik dit seizoen veel wedstrijden gereden. We maakten ons debuut in het ZZ zwaar in mei en waren na twee selecties al geselecteerd voor het Nederlands Kampioenschap.

 

FullSizeRender.jpg wordt weergegeven

 

Begin augustus ben ik voor de aller eerste keer met ons eerste fokproduct Kashmir van huis geweest. Kashmir en ik kwamen aan start in Moergestel in de klasse L. We reden twee proeven en gingen met drie winstpunten naar huis! Kashmir liep heel fijn en was zo braaf! Wat een geweldig lief karakter heeft dit paard! Deze winter komen we van start in de selecties voor de kringkampioenschappen in het M1.  

IMG_1941.JPG wordt weergegeven

Op stal heb ik het lekker druk met het africhten en trainen van alle paarden, ik heb nu een 7 tal paarden in training en geef een aantal uren in de week les aan mijn vaste lesklanten.

Ondertussen heb ik de planning al gemaakt voor de winter en kijk er al erg naar uit!

Nieuwe paarden in de verkoop!
vrijdag, 18 september 2015

Cepo Stoeterij heeft weer een aantal niuwe paarden in de verkoop.

Om te beginnen ons laatste fokproduct, de 3 jarige Hermes uit onze fokmerrie Rimini, dit is een Charmeur x Riccione. Deze knappe ruin is sinds begin van het jaar onder het zadel en hij laat zich super fijn rijden.

Ook nieuw in de verkoop hebben we de merrie Evita in de verkoop staan. Evita is een 11 jarige merrie (Pavarotti x Camus). Evita staat een half jaar bij ons in training en staat sinds kort in de verkoop. Evita heeft wedstrijd ervaring in Belgie en is thuis afgericht op Z niveau.

 

IMG_2255.PNG wordt weergegeven

 

Lady Gaga onder het zadel!
maandag, 20 april 2015

Lady Gaga is ons tweede zelf gefokte veulen uit onze merrie Rimimi. Lady Gaga is een United x Riccione en is nu 4 jaar oud. 

Wij hebben haar zadelmak laten maken bij Jan Liebregts en staat nu een week bij ons op stal. Ik ben er inmiddels zelf mee aan het rijden en ik ben er helemaal gek op! 

Binnenkort komt er een filmpje op de site. Voor degene die me volgen op Facebook die hebben al een voorproefje gehad. 

CDN MASSENHOVEN
zaterdag, 18 april 2015

Op 18 april kwam ik aan start met Cartier en Buddha in de klasse M10 te Massenhoven. Omdat er zoveel inschrijvingen waren werd de rubriek in twee delen verreden. 

In de eerste groep kwam ik aan start met Cartier en werden we knap vierde met 65,7%. We hadden wat kleine foutjes in de proef en we missen nog wat wedstrijd ritme. Maar in het algemeen liep Cartier een fijne proef. Jammer dat we wat punten verschil hadden, bij de hoofdjury scoorden we bijna 68% en bij de andere jury bijna 64%. 

In de tweede groep kwam ik aan start met Buddha en werden we in een zeer sterk deelnemersveld 8ste met 67%. Jammer dat we in deze proef net zoals bij Cartier ook wat puntenverschil hadden, bij de ene jury scoorden we 69,4% en bij de andere jury 64,5%. Buddha liep een hele fijne proef,we missen nog wel wat wedstrijd ervaring,dus er zit nog wel wat progressie in. Met Buddha heb ik wat weinig wedstrijd ervaring, we hebben Buddha al sinds zijn derde jaar op stal,maar omdat hij wat groot is hebben we hem de tijd gegeven en thuis rustig door getraind. Dus ik ben super blij met dit resultaat! 

Ik ben naar huis gegaan met een super gevoel,beide paarden liepen erg fijn en het aller belangrijkste was dat ze zich voorbeeldig gedragen hebben! Op naar de volgende wedstrijd! 

Benjamin de la Vigne verkocht!
donderdag, 4 september 2014

Benjamin de la vigne is verkocht naar Frankrijk. In maart is de mooie vos vertrokken naar zijn nieuwe eigenaresse.

Hij zal in de toekomst worden uitgebracht bij de Junioren.
Benjamin is een 8 jarige Quattro x Rubinstein. Wij hebben Benjamin sinds zijn 4e jaar op stal gehad. We hebben samen mooie successen geboekt, zo waren we bij de 5 jarige Subli Cup ,gekwalificeerd voor de halve finale.

De verkoop is via bemiddeling van VZH Horses tot stand gekomen. 

Wij wensen Benjamin en zijn nieuwe eigenaresse veel succes in de toekomst!

Cooper S verkocht naar Engelend!
donderdag, 4 september 2014

Cooper S,stamboeknaam Calva la Cornilliere , is in mei verkocht naar Engeland. Hij zal in de toekomst uitgebracht worden in Engeland onder Laura Clothier. Zij zullen bij de Junioren hun debuut maken eind 2014. 

Cooper S hebben wij als 2,5 jarige hengst aangekocht. Wij hebben Cooper S al deze tijd in training gehad en ik heb hem helemaal zelf opgeleid. In deze periode hebben we ook mooie resultaten geboekt.
Cooper S is een 7 jarige ruin,Flemmingh x Negro met een geweldig karakter, altijd erg veel plezier gehad van deze mooie zwarte parel. 

Wij wensen Laura heel veel succes in de toekomst met Cooper S!! 

Cooper S verkocht

Update wedstrijdverslagen 2014
woensdag, 3 september 2014

Omdat ik het de afgelopen maanden nogal druk heb gehad is er weinig update geweest op de website,maar dat wilt niet zeggen dat ik stil heb gezeten. Degene die mij volgen op Facebook zijn natuurlijk op de hoogte van alle actualiteiten.

Hierbij geef ik toch even een kort wedstrijd verslag van de afgelopen maanden. 


26/01 CDN Moerzeke
Hier kwam ik aan start met Cartier,de mooie zeven jarige Don Frederico merrie in de M9. 
We werden op deze wedstrijd knap tweede met 67.5%. Dit was de aller eerste keer dat Cartier op dit niveau uitgebracht werd. We hadden nog wat foutjes,maar ik was erg tevreden over deze proef! 
Dezelfde dag kwam ik aan start met mijn grote vriend Anyway. De mooie 18 jarige vos heeft in het indoor seizoen iets meer moeite met zijn concentratie. We hadden nog wel enkele spanningsfouten maar we werden alsnog zesde met 66.7%. 

15/02 CDN Massenhoven
Hier kwam ik weer aan start met Cartier in de M10. 
Hier werden we 4e met 67.4%in een zeer sterk deelnemersveld. Dit was nog maar de tweede keer dat Cartier op dit niveau aan start kwam. Ik had een zeer fijn gevoel in deze proef en was erg trots op haar! 

29/06 CDN Diepenbeek 
Hier kwam ik weer aan start met Cartier. We werden hier mooi tweede met een score van 67.8! Het scheelde heel weinig met nummer 1,op een paar puntjes na. We hadden in deze proef wat foutjes,maar ik was wel heel tevreden over Cartier! Ze liep heel fijn door haar proef,met veel expressie en tact.
Jammer dat we wat puntenverschil hadden tussen de twee juryleden, bij de ene jury scoorden we bijna 71% en de andere 65%! 

Wedstrijdverslag Heusden Zolder
maandag, 20 mei 2013

Op zondag reisde ik met Dior en Cartier naar het Belgische Limburg Heusden Zolder om de jonge paarden compititie te rijden.

Ik kwam aan start met Dior bij de vijf jarige en Cartier bij de zesjarige.

 

Voor Dior was het de aller eerste keer dat ze van huis was. De eerste proef vond ze het ook behoorlijk spannend waadoor we teveel spanning en foutjes kregen. De tweede proef ging al veel beter en Dior was helemaal ontspannen. Ik was erg trots op Dior voor de eerste keer van huis te zijn! We werden uiteindelijk 13de!

 

Cartier liep de eerste proef fantastisch! In deze proef werden we mooi vierde. In de tweede proef hadden we helaas wat foutjes, erg jammer! Maar werden in deze proef ook weer vierde. We werden in de einduitslag mooi vierde!

 

Dit was een goede ervaring voor de twee knappe merries. De volgende selectie is op 9 juni in Lommel. Ik kijk er al erg naar uit!

 

 

Wederom prijs voor Cooper S!
maandag, 20 mei 2013

Op Pinksteren werd de derde selectie gehouden voor kring Eindhoven in Leende. Ik kwam aan start met Cooper S in de klasse Z1.

Cooper S liep wederom een goede proef. Hier en daar hadden we nog kleine foutjes,maar ik was erg tevreden over onze zwarte blikvanger! Cooper S wordt steeds stabieler in de ring. Hij werd mooi derde van de wedstrijd en van de selectie werd hij tweede!

De volgende selectie vind plaats op 9 juni in Geldrop! Hier kom ik aan start met Cooper S,Buddha en Benjamin de la Vigne!

Cooper S na de proef

Tweede selectie kring Eindhoven
zondag, 12 mei 2013

Op 12 mei werd de tweede selectie voor kring Eindhoven in Maarheeze verreden. Ik kwam aan start met Cooper S in het Z1 en met Buddha startte ik HC in de klasse Z1.

Cooper S vond het behoorlijk spannend en had daardoor wat foutjes in de proef. Ondanks de spanning en de foutjes had de zwarte zoon van Flemmingh een vijfde plaats in het klassement en van de selectie een mooie tweede plaats! Deze blikvanger heeft zoveel potentie en heeft een ongelooflijk karakter!

We werden heel positief gejureerd met als commentaar '' paard met veel kwaliteiten maar nog erg groen''.

Buddha startte ik HC, deze grote Flemmingh zoon is nog wat onervaren en daarom besloot ik om HC te starten. Dit was een goede oefening voor de mooie bruine ruin!

De volgende selectie is op 20 mei in Leende!  

Anyway in topvorm!
dinsdag, 7 mei 2013

Op 5 mei organiseerde Manege De Kraal in Zandhoven een nationaal concours. De wedstrijd was zeer goed georganiseerd en de accomodatie zag er perfect uit!

Ik startte Anyway in de Prix St. Georges. Sinds september was Anyway niet meer in de baan geweest vanwege een kleine blessure.

We behaalden een mooie tweede plaats met 68,2%! Ik was super blij met het gevoel wat Anyway me gaf in de ring. Ik heb genoten en kwam met een big smile de ring uit! Voor mijn gevoel een van onze beste proeven ooit! We hadden nog twee foutjes er in zitten,maar dit komt even door te weinig wedstrijdritme.

Jammer dat we veel puntenverschil hadden bij de twee juryleden. Bij de hoofdjury scoorden we bijna 72% en bij de andere jury 65%.

Ik heb nog verschillende internationale wedstrijden op de planning staan met Anyway, ik kijk er al erg naar uit!!

Nickelson 2013
maandag, 6 mei 2013

Een paar maanden geleden kreeg ik mijn nieuwe collectie binnen van Nickelson! Miss Nickelson sponsored mij vanaf 2012 en ik ben er super blij mee! Kijk voor meer informatie op www.nickelson.eu

 

Premium Nickelson

De Premium mannenlijn van Nickelson brengt dit seizoen veel memoryfabrics en bijzondere details als klassieke knopen, ritsen en artworks. Een van de eyecatchers voor mannen is dit seizoen de jas met een all over paisleydessin. Veelgebruikte kleuren zijn blauw en grijs met als accenten rood en geel.

 

Val Di Fassa continues

De succesvolle Val Di Fassa collectie maakt deze zomer een ‘trip down memory lane’ met veel handmade en vintage looks. De materialen hebben een vintage, maar luxe uitstraling. Zo zijn er onder meer sailingdoeken en garment dyed sweats gebruikt, die bewerkt zijn met sprekende details als Italiaanse vlaggen, grote artworks en felle kleuraccenten.

De vrouwenlijn van Val Di Fassa valt op door de handmade en vintage signatuur. T-shirts hebben vernieuwende artworks met een trendy vintage looks. Ook nieuw zijn jasjes met details van contrasterende kleuren. En de iconische jas van de winter, de Moena, hebben we dit jaar ook in een zomervariant (verkrijgbaar in frisse kleuren als Salmon, Mint, Sky en Yellow).

 

Met trots presenteren we…Miss Nickelson

Maak kennis met Miss Nickelson, een fonkelnieuwe premiumlijn voor dames die stoer, maar vrouwelijk en sexy oogt. Miss Nickelson is in het leven geroepen om de  unieke aspecten van de vrouwencollectie nog meer tot zijn recht te laten komen. Met als resultaat een uitgebreider en completer modebeeld.

Dit laten we komend seizoen onder andere zien door fancy all over prints, getailleerde vormen en luxe materialen. Blikvangers om blij van te worden zijn de kleurrijke padded jasjes met bijpassende jeans, tops met gevlochten shawls en sterke fashionable prints en applicaties.

 

Enjoy Summer, enjoy Nickelson

Buddha en Cooper S goed in vorm in Soerendonk!
woensdag, 30 november -1

Op 7 april kwam ik aan start met Buddha en Calva in de klasse Z1. Dit was de eerste selectie voor de regio Eindhoven voor de Brabantse Kampioenschappen.

Calva had een mooie tweede plaats met bijna 64 procent. Jammer van het puntenverschil tussen de twee juryleden. In de selectie had deze zwarte parel gewonnen vanwege dat de winnaar niet mee deed voor de selectie. Buddha was voor de selectie vijfde geworden en buiten de selectie zesde met bijna 61procent.

Dit was mijn debuut in de klasse Z1 met deze twee Flemminghs. Calva liep een hele fijne proef,hij had nog wel wat spanning af en toe maar dit komt meer door gebrek aan wedstrijdritme. Buddha liep ook een hele fijne proef voor de aller eerste keer van huis te zijn. Hij had bijna geen fouten,maar is nog wat onervaren in de ring. 

Ik ben zeer tevreden over deze twee mooie ruinen. De volgende selectie is 12 Mei in Maarheeze. Ik kijk er al erg naar uit! 

Wederom prijs voor Cooper S!
woensdag, 30 november -1

Op Pinkstermaandag werd in Leende selectie gehouden voor kring Eindhoven. Ik kwam aan start in het Z1 met Cooper S ( Calva de la Cornilliere).

 

Cooper S liep wederom een goede proef. De mooie zwarte blikvanger was derde geworden in de wedstrijd en tweede van de selectie. Cooper S liep een hele goede proef. Hier en daar nog wat kleine foutjes, maar ik ben erg tevreden over de zoon van Flemmingh. We krijgen steeds meer ervaring en het wordt steeds stabieler in de ring.

Dit was de derde selectie voor kring Eindhoven. De volgende is op 8 juni in Geldrop. Hier kom ik aan start met Cooper S ,Benjamin de la Vigne en Buddha.